Цял живот съм се чудила как се става французойка, но трябваше

...
Цял живот съм се чудила как се става французойка, но трябваше
Коментари Харесай

Как да живеем като французойки, без да сме такива

Цял живот съм се чудила по какъв начин се става французойка, само че трябваше да получа нужния боеприпас за fake it till make it!  подарък от  – често я срещате и в нашите фешън селекции, тъй като е фешън инфлуенсър с един милион почитатели в Instagram и фешън бранд - Rouje. Жан сега е нещо като въплъщение на французойката. Забележителното й know-how не заслужава да ви изгубвам времето с дълъг пролог. Направо действайте –  все отново Жан на никое място за език, литература, история, култура и други натоварващи тематики. Момичета, да сме французойки е на една котка разстояние от нас!

Проверете сами какво още ви остава до идеала:

Бъди „ утринен “ човек
„ Всяка заран е разсънвам в 8 и се отправям към офиса на Rouje ”. Дори през уикенда дремя до 8:30, тъй като съм утринен човек и обичам да имам време да мисля “. ОК, това е елементарно –  аз в 8 ч. съм преполовила деня, също така мисля от самото начало, тъй че...

Вземи си котка
„ Първото нещо, което върша заран, е да нахраня котката, преди да ме убие “. Това го върша и аз, по същата причина.

Бъди правилен на френската кухня
„ За закуска – самун с масло и кафе – класика “.  Лесно. 

Имай си „ униформа “
„ Харесва ми да не мисля доста за това. Моите ежедневни женствени рокли нормално са на цветя и нещо красиво плетено. Също по този начин нося доста костюми и джинси, одобрявам 70-те. На процедура всичко, което е елементарно и комфортно. “ О, мон дьо! Аз съм французойка!

Поддържай къс бюти режим
„ Гримирам се бързо, за пет минути: навлажнявам лицето си с Еlixir на Joëlle Ciocco, превивам си миглите (не употребявам спирала), поставям гел на веждите си, и поставям червило на устните и скулите си. “ Тук единствено би трябвало да схвана какво е гел на веждите и съм подготвена.

Спортувай това, което ти харесва
„ Обикновено върша пилатес и търча няколко сутрини в седмицата “. Трябва да си внуша, че тичането след рейса заран е спорт, който одобрявам.

Обядвай в бистро
„ По принцип одобрявам Philou, Casimir и Le Champollion за служебни обяди, брънч в къщи с другари през уикенда “.  Това е мъчно.

Работи доста, с цел да се забавляваш доста
" През седмицата всичко е работа, работа, работа! Свършвам към 7 вечерта и стартирам да релаксирам в 7:30. През уикенда вървя два пъти на кино и обичам да се срещам с другари за вечеря, нормално в Martin или Clown Bar. " За мен от това предписание остава да науча единствено по какъв начин да стартира да релаксирам. Трудно. 

Завършвай деня умерено
" Моите вечерни привички са тихи и релаксиращи. Обикновено си лягам рано, към 23 ч. Обичам да чета в леглото и да чувам подкастове като La Poudre, до момента в който задрямвам ". Това също не ми се коства изключително предизвикателство. 

Какво ще кажете? Доколко сте французойки? ;-)

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР